Blogg fra "en helt vanlig frue"

 Så har vi mange "frue-blogger". Så tenker jeg, hva med "en helt vanlig frue"s blogg? Om smått og stort. utfordringer, glede og alle små ting som skjer i en helt vanlig frues hverdag. Jo la oss prøve. Her vil jeg dele mine tanker og ideer, og ikke nødvendigvis bare strikk! Livet byr på mer enn strikketøy, og alle trenger en tumleplass, et fristed, en plass for å lufte små og store hendelser som oppstår i en travel familiehverdag.

Løvfall

24/01/2020

Jeg elsker dette løvfallmønsteret. Det er så nydelig, så enkelt og så delikat. Og det beste av alt; det passer både gutt, jente, dame og mann! Jeg kommer iallfall ikke til å legge bort denne strukturen med det første. Så vet dere det :)

I enhver strikkeoppskrift vil du finne forkortelser og betegnelser som du kanskje som nybegynner vil klø deg i hodet av. For å kunne strikke etter mønstre, er det viktig å kunne forstå hva alle forkortelsene og betegnelsene betyr. For å gjøre det lettere for deg, har jeg nedenunder samlet de mest brukte forkortelsene.

Det er så kjedelig å tenke om en bare skal bruke strikkeplagget som et lag under vinterdressen eller annet yttertøy. JA, selvsagt skal det også brukes til det, det skal jo varme barna. Men det er sååå mye mer det kan brukes til!

Tidsklemma

06/01/2020

Hverdagen kom som "kasta på kjærringa", dette året også! Som du skjønner har jeg egntlig ikke tid til å skrive om dette akkurat nå, men samtidig er det så frustrerende, og det tar så mye av tiden vår, at det bare måå skrives om!

Jepp.. du leste riktig! Jeg er nemlig en ivrig laksefisker. Riktignok ganske fersk. 4 år siden jeg tok mitt første kast etter laksen. Men som jeg liker å brife til min samboer om; jeg tok faktisk min første laks kun 4 minutt etter det aller første kastet!

Det har kommet inn så mange, og litt rare, svar på hva dere ønsker å lese om på bloggen min! Alt fra hva jeg hater til mitt beste tips til å ikke overkoke potetene..! HAHA.

Året 2019 har vært et år hvor jeg kanskje ikke har strikket like mye som de tidligere årene, men fokuset var å få skrevet ned alle ideene om til oppskrifter.

Er du litt lei av å sette frem julekaker/julekjeks? Da kan jeg trygt anbefale disse supergode svelene!