Blogg fra "en helt vanlig frue"

 Så har vi mange "frue-blogger". Så tenker jeg, hva med "en helt vanlig frue"s blogg? Om smått og stort. utfordringer, glede og alle små ting som skjer i en helt vanlig frues hverdag. Jo la oss prøve. Her vil jeg dele mine tanker og ideer, og ikke nødvendigvis bare strikk! Livet byr på mer enn strikketøy, og alle trenger en tumleplass, et fristed, en plass for å lufte små og store hendelser som oppstår i en travel familiehverdag.

"None of us are getting out here alive, so please stopp treating yourself like an after thought. Eat the delicious food. Walk in the sunshine, Jump in the ocean. Say the truth that you're carrying in your heart like the hidden treasure. Be silly. Be kind. Be weird. There's no time for anything else!

...Synger Alf Prøysen.. Og ja, jeg skulle noen ganger ønsket at jeg var fire år nå i romjul. For hva skjedde med de gode gamle tradisjonene i romjula? Har enda friskt i minnet alle de morsomme kveldene vi barna kledde oss ut som snille, skumle og litt rare julebukker som gikk å sang de sureste tonene av de flotteste julesangene....