JUL FOR ALLE

 

Her vil du finne all informasjon og oppdateringer ang. min spleis "JUL FOR ALLE" 


18/11-19

Det er super hyggelig at mange av dere har et ønske å donere klær og leker. Det er jo minst like bra som å gi en pengegave. Tusen takk!  Jeg håper mange fler ønsker å donere litt mer penger slik at jeg får kjøpt inn masse flotte gaver, som både er morsomme og som varmer til barn som ikke har like mye å rutte med!  Er ikke det å gi og å glede andre en skikkelig herlig førjulsgave til deg selv, så vet ikke jeg :) 

pr.nå er det kommet inn 500kr og flere pakker er på vei til meg med pent brukte klær. og noe nye leker. Håper mange mange flere av dere ønsker å bidra! 

// Mona

08/11 2019

I år kommer også julen. Det er det mange av oss som gleder seg til. Men det er dessverre også mange barn og voksne som ikke gleder seg til. Mange barn får ikke oppleve den samme gleden og spenningen. Mens mange av oss bruker mye mer penger enn normalt denne tiden, er det andre mammaer og pappaer, barn og hjemløse som ikke kan bruke en eneste krone. Kanskje må de velge mat eller gaver! Det er så trist å tenke på. Mens vi gleder oss, koser oss, har familietid og mesker oss i god mat og masse gaver, sitter det flere enn vi tror rundt oss og bare venter på at julen skal være over, slik at hverdagen kan komme og de lettere kan skjule fattigdom!  Vi kan selvfølgelig ikke hjelpe alle, men sammen kan vi bidra til en forskjell. 

Barn skal ikke føle på følelsen av fattigdom. Alle barn fortjener å kjenne på gleden og spenningen ved å åpne julegaver, få nye tin, og til og med få fortelle vennene sine hva de har fått. 

Jeg ønsker med denne spleisen å gjøre en liten forskjell, og ønsker dere med meg på laget :) Alle pengene som kommer til kommer jeg til å bruke uavkortet il innkjøp av gaver, både til store og små. Og gavene vil bli levert frivillighetssentralen og kirkens bymisjon personlig. 

Alle som bidrar, og også de som ikke bidrar, skal kunne føle seg trygge på at alle midler som kommer inn går til formålet som er tenkt denne spleisen. Jeg kommer til å holde denne siden oppdatert.

Håper så mange som mulig ønsker å bidra med litt, slik at vi sammen kan gjøre julen litt bedre for andre! Det fortjener ALLE barn. 

lenke for å komme til spleisen: 

spleis.no/godjul   


spleisen avsluttet den 8.Desember kl 23:59 

Det er også mulig å donere andre gaver, dersom du driver butikk. Om du ønsker å gi gave til denne innsamlingen, ta kontakt på epost: kontakt@strikkefruen.no slik at vi kan gjøre avtale om levering/henting av varer.