"10 ting du hater?"

01/01/2020

Det har kommet inn så mange, og litt rare, svar på hva dere ønsker å lese om på bloggen min! Alt fra hva jeg hater til mitt beste tips til å ikke overkoke potetene..! HAHA. 

Og jeg følte meg litt sånn her når jeg leste mange av dem. Jeg velger å besvare det første som kom inn først; "10 TING DU HATER?" 

Og selv om du ikke spurte, så velger jeg å nevne bare EN ting jeg elsker i allefall: Snapchatfilter! HA HA 

"10 TING DU HATER?"

Vel, jeg vil ikke si at jeg HATER noen ting, men jeg kan lett skrive ned 10 ting som irriterer meg!

  1. Folk som slafser. Såå innmari irriterende. Spesielt om de i tillegg lager slik hæslig lyd med nesen sin. Jada, man skal selvsagt la alle være som man er, men altså, dette!? Jeg sier jo selvsagt ikke ifra, jeg bare kjenner det irriterer meg noe vanvittig! 
  2. Når jeg må rekke opp strikketøyet! DET irriterer vettet av meg. Noe så unødvendig! Og bortkastet tid. All den tiden jeg hadde brukt på å strikke, så skjer det som ikke skal skje!! Jeg strikker feil, eller ting ikke blir som jeg hadde tenkt. Ofte gidder jeg ikke engang starte på nytt når det går slik! 
  3. Når jeg ikke finner det jeg trenger! Og i de aller fleste tilfeller lar jeg samboeren min få skylden. Det MÅ jo være han som har ryddet bort brillene mine, eller strikkepinnene mine, eller mobilen min osv. Han stakkar sier jo selvsagt at han ikke har sett tingene mine, men HALLO!? Jeg vet jo bare at han har ryddet bort det.. (Som oftest finner jeg det på den plassen jeg husker å ha lagt det... sorry for den Christian).
  4. Når det er mannen sin tur til å legge minstemann, og jeg sovner på sofaen! Snakk om unødvendig. Kveldene er litt hellige her hjemme. Den stillheten, og muligheten til å bare gjøre akkurat som en tenker. Og så oppdager man at man har rotet det bort med å sove? Spesielt irriterende er det jo når jeg oppdager at klokka er blitt 02 på natta liksom. Jeg er lysvåken, og alle andre sover!!
  5. Naboens gressklipper som starter kl 08.30 når jeg har kommet hjem fra nattevakt, og nettopp lagt meg på puta for å sove! Altså,jeg kan jo liksom ikke klage på det. Det er jo dag. Men jeg vurderer å henge opp et skilt i nabolaget om at jeg sover fra 0830 osv. eller kanskje jeg skal klippe plenen min kl 0340 på natten?
  6. Pollen-allergi! Er det noe som virkelig ikke burde vært eksisterende, så er det pollen-allergi. Hadde det bare vart en uke så, men det varer jo ca. 70% av året! Snørr, snufs, tette øyne, tungpust osv osv.. liker det IKKE!! Om noen har en mirakelkur er det bare å rope ut!!
  7. Å fryse! Jeg elsker vinteren, men det irriterer meg voldsomt å fryse. Å bli kald på føttene spesielt er det værste! 
  8. Når jeg ikke aner hva jeg skal strikke! Ja for sånn kan det også føles for oss som designer selv. Ofte har jeg mange ideer i hodet, men så er det perioder jeg ikke har en eneste en. Det er så frustrerende. For som oftest har jeg nettopp i disse periodene mange muligheter til å strikke mye, men så sitter jeg her med garnet og pinnene i fanger, og ikke klarer å legge opp til noe som helst!
  9. At andre ikke har det bra!  Eller kan vel ikke si at det irriterer meg. Men jeg tar slikt veldig inn på meg. Det trenger ikke bare være mine nærmeste. Men også om jeg leser om noen i verden som har det vanskelig/ vondt. Jeg føler jeg burde gjort så mye mer for mange fler. Skulle ønske vi alle bare kunne være snille og gode mot hverandre, hele tiden!
  10. 2-års trass!!! Det irriterer meg noe grenseløst. Og det virker som trassen ikke har noen grenser heller! Makan til hva en liten 2-åring ( snart 3-åring) klarer å rase over. Dagen til minsten kan gå helt i grus den, om jeg, som den dumme mammaen jeg er, legger frem de blå sokkene han elsket i går, stede for de grønne, han tydeligvis elsker i dag! Eller om jeg legger gaffelen på feil side av tallerken. Eller om jeg tar på tannkrem uten å spørre om han selv vil gjøre det! Men selv om denne perioden er ganske så krevende og utfordrende, så er det jo litt gøy å oppleve det også. Se han til å bli et selvstendig og egenrådig liten mann! Han er jo bare helskjønn! 

Flere småbarnsforeldre som kjenner seg litt igjen i noe? tenker da mest på punkt 4 og 10! 

Strikkefruen // En helt vanlig frue