Kjøpsbetingelser

Tusen takk for at du velger å støtte små uavhengige designere som meg!


Foreløbig er det kun paypal som betalingsmulighet i nettbutikken, vi jobber med å få kortbetaling. Dersom du ikke har PayPal, eller ikke får det til, kan du sende meg en e-post så finner vi en løsning på dette. Verre er det ikke, det finnes alltid en løsning! Du kan betale med kort på ravelry. 

Jeg gjør oppmerksom på at alle kjøp av oppskrifter fra nettbutikken, vil behandles og sendes hver virkedag mellom 15.00 og 18.00. Bestillinger gjort etter kl 18.00 vil normalt komme neste virkedag. Det hender selvfølgelig at jeg også sender etter kl. 18.00. Det kommer an på hvor mange bestillinger jeg rekker å behandle. På lørdag og søndag vil behandlingstiden være noe lengre. Du kan også velge å bestille oppskriftene direkte via ravelry, da vil du motta oppskriftene på mailadressen din umiddelbart etter gjennomført kjøp via paypal. (Link til ravelry nederst på siden)


Det er viktig at du legger ved riktig e-post adresse du ønsker å motta filen til. Du kan også å velge å kjøpe oppskriften til andre enn deg selv, og da trenger du bare å skrive dens e-post adresse i kommentarfeltet, og merk med nevnt til mottakeren.

Når kjøpet er gjennomført, sendes filen fra meg i egen mail.

Du kan også finne mine oppskrifter for kjøp på ravelry, og her kan du betale med kort: 

Dersom du ikke mottar e-post, sjekk søppelposten din. det hender seg noen ganger at de havner der. finner du ikke noe der heller, så sender du meg en e-post hvor du viser til navn og helst ordrenummer( dette får du ved utsjekk), så sender jeg deg ny lik til oppskrift. 

Har du spørsmål i forhold til gjennomføring av kjøp, er du velkommen til å sende meg en e-post på kontakt@strikkefruen.no så skal jeg hjelpe deg så godt jeg kan!

Håper du blir fornøyd. 

-Mona