Gutte- og jenteplagg 🙄

gutteplagg jenteplagg løvfall pedergenser romper

Jeg får stadig spørsmål fra flere om oppskriften også passer til gutt, og jeg svarer alltid JA! Altså, noen gutter liker å gå i kjole, noen gutter liker rosa. Det er jo ikke opp til andre å bestemme hvordan dine barn skal gå kledd? Så lenge barnet selv har lyst og synes det er topp å gå med skjørt, så hvorfor ikke?

Så er det en gang sånn, at noen av oppskriftene jeg har laget navner jeg f.eks "Peder-genser". Det er slett ikke fordi det er en "guttegenser", men rett og slett fordi modellen heter det. Jeg navner ofte plaggene utifra hvem jeg strikker til

Peder-genser passer altså like godt til jente som til gutt.

En annen oppskrift jeg ofte får spørsmål om passer til gutt, er Løvfall-serien.

Mange synes at blonder og hullmønster ikke passer til gutter. Og det er jo også helt greit. Man går med det man selv ønsker er behagelig og fint. Noe annet hadde vært dumt. Men dette er ikke en serie som kun passer til jenter. Det er mange gutter der ute som har hatt både løvfallbody, løvfallromper og andre løvfallplagg.

--

Så gå med det du ønsker og la barna gå kledd i de klærne de ønsker :)

Her er noen av mine favorittoppskrifter ( som jeg bruker til både gutt og jente):

Flettisromper

Eilers lekesett

Vendela romper


Eldre innlegg


Legg igjen en kommentar