Personvern

Strikkefruen.no v/ Mona Nilsen er sammen med Shopify.com behandlingsansvarlig for personopplysningene som registreres inn via Strikkefruen.no

E-post : Kontakt@strikkefruen.no

Organisasjonsnummer: 923969330

Alle data blir behandlet iht. Lovbestemmelsene

For at Strikkefruen.no kan behandle din bestilling vil persondata lagres. Dette er infoen man skriver inn ved bestilling. Denne infoen blir kun lagret i Strikkefruen.no sine rapporter over salg og bestillinger, og blir på ingen måte videresolgt eller delt med andre.

Dataene blir også lagret for å brukes i analyser over kundetrafikk, salg, hvilke ord det blir søkt på i nettbutikken og hvor henvisningen kommer fra. Dette for å kunne gi deg som kunde best mulig opplevelse av vår nettside, og å kunne gi deg tilpassende tilbud.

Ved hvert besøk hos Strikkefruen.no lagrer nettsiden/ Shopify.com automatisk opplysninger om din nettleser, IP-adresse, tidssone og dine cookies.

Strikkefruen.no har rett til å endre og/eller oppdatere opplysningen under «personvern» når det måtte være behov. Det anbefales å lese igjennom denne siden ved nye kjøp og ellers annen kontakt med nettsiden.

Strikkefruen.no bruker følgende samarbeidspartnere :

Shopify : Dette er butikkløsningen som nettbutikken Strikkefruen.no er knyttet til. HER kan du lese om Shopify sine egne personvern-opplysninger

Paypal : Dette er en av flere betalingsløsningen som nettbutikken Strikkefruen.no er knyttet til. HER kan du lese om Paypal sine egne personvern-opplysninger

Instagram :  Instagram brukes til markedsføring og kontakt med kunder. Bilder som deles på denne profilen er avtalt og godkjent med eier av bilder. Strikkefruen.no samler også inn data og tall fra instagram for å kunne føre statistikk av besøkende kunder. Disse dataene er anonyme.