Vinteren kommer

HJELP! Kulden og vinteren kommer like overraskende på hvert år. Like uforberedt i år som tidligere år. Hvor er de vottene fra i fjor? Hvor har jeg lagt den halsen, Har vi ullstrømper.. osv osv? Kjenner du deg igjen?

Jeg er iallefall slik, år etter år. Og hva trengs egentlig til en hel dag ute i barnehagen? Jeg har her laget en liten oversikt over hva som er kjekt å ha liggende klart til gradene begynner å krype nedover. 

Enkel barnehagebukse

Alfa omega er en god ullbukse. Jeg er veldig glad i bukser som går litt opp på kroppen og som gjerne har seler, som Enkel barnehagebukse. Dette gjør at plagget sitter godt på kroppen og man slipper den "glippen" i livet. Upraktisk er det kanskje dersom barnet er så stort at det går på do selv, men da tenker jeg at det sikkert finnes hjelp å få av de voksne. Det viktigste er jo at barna våre har gode klær som holder dem varme.

En annen selvfølge er jo en god varm genser eller jakke. Jeg personlig foretrekker genser fremfor jakke til barnehagebruk. Mest fordi det er mer praktisk for de små å kle på seg selv. Davidgenser og Kaningenser er begge godt egnede gensere til barnehagen. Jeg anbefaler å bruke gensere uten snor og hette i barnehagen.

Bukse og genser er praktisk for de litt eldre barna, men så er det jo også noen mini-mennesker som benytter seg av barnahagen. Noen sitter/ligger enda i vogn. Og da er det et must med heldress synes jeg. Lun høstdress passer perfekt til barn opp til 2 år.

Så er det alle disse andre små-plaggene som bør finnes i alle hyller i barnehagen.

Å holde nakken og halsen varm er viktig. Jeg er ingen spesiell fan av buff til barnehagebarn, men liker godt hals som sitter inntil halsen og som dekkes under dressen. Høsthals og Enkel spisshals er mine favoritter til barnehagebruk.  

Ørene er også vikig å holde varme. For de minste barna er det praktisk med øreklaffer, men de litt eldre barna vil ofte ha lue uten øreklaffer. Både Joggis babylue og Baggy retrolue er godt egnede til barnehagebruk.

Jeg har alltid minst 2 sett av hvert plagg for barnehagebruk.

.. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..

Når det gjelder bekledning inne, må man hukse på at barna ofte er aktive og at de fort kan bli for varme med ullklær innendørs. Men likevell er det jo fristende, med alle de fine plaggene man kan strikke.

Jeg har nedenfor samlet noen plagg som kan egne seg til innendørsbruk. Og husk at det også finnes mange flotte bomullsblandinger man likegodt kan strikke alle klærne med.

Løvfall body er perfekt til de minste barnehage-barna

Løvfallbody er perfekt til de minste barna i barnehagen.

Heljar babysett er også godt egnet som innendørsbekledning.

Snuppeline skjørt og bluse egner seg godt til fest-dager i barnehagen

.. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..

Alle plaggene i dette innlegget er å finne i nettbutikken, og du kan lett trykke på navnet til hvert plagg for å se mer info om plaggene.


Nyere innlegg


Legg igjen en kommentar